Közérdekű

Önkormányzati adók befizetési határideje

Az önkormányzati adók - a gépjárműadó, valamint a helyi építmény- és telekadó - törvényben meghatározott II. féléves részletének esedékességi ideje 2020. szeptember 15-e. A fizetendő adó éves összegéről februárban küldtünk adószámla kivonatot a befizetéshez szükséges csekkekkel együtt. Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy újabb értesítést már nem küldünk, amennyiben időközben a csekk elveszett vagy megsérült, a pótlás érdekében, kérjük, ügyfélfogadási napokon keressék meg a Polgármesteri Hivatal adóhatósági munkatársait. (1239 Budapest, Grassalkovich út 170., ügyfélfogadási idő: hétfő: 14.00 -18.00 óráig, szerda: 8.00 -16.30 óráig, péntek: 8.00 – 12.00 óráig.)

A Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 170. sz. alatti épületében található házipénztárban készpénzes és bankkártyás befizetési lehetőség is biztosított ügyfeleink részére.

Minden állampolgár számára elérhetővé vált az önkormányzati adófizetési kötelezettség on-line lekérdezése és befizetése.

A https://e-onkormanyzat.gov.hu oldalon elektronikus úton, azaz interneten keresztüli bankkártyás fizetés segítségével is tudja rendezni tartozásait.