Egyéb pályázatok

2022. évi lehetőségek a Polgármesteri Hivatalnál a Nyári Diákmunka vonatkozásában

„Nyári diákmunka 2022.” elnevezésű munkaerő-piaci program idén is lehetőséget biztosít nappali tagozatos tanulói jogviszonyban lévő 16 és 25 év közötti fiatalok részére, hogy segítse a fiatalok munkához jutását és ezzel a korai munkatapasztalat mellett a jövedelemszerzés lehetőségét is.

A foglalkoztatás legkorábbi dátuma 2022. július 1. napja és a foglalkoztatás legfeljebb 2022. augusztus 31. napjáig tarthat.

A program keretében vagy július, vagy augusztus hónapra, vagy július és augusztus hónapra lehet jelentkezni a Hivatalba munkára.

  • jelentkezési feltétel:

1. kerületi lakos, 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok,

2. foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkező diákok,

3. lakó,- vagy tartózkodási hely szerint illetékes kerületi hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba vétel 2022.06.23. napjáig (1203 Budapest, János utca 6.), amelyhez az alábbi adatok szükségesek:

-              személyi igazolvány,

-              lakcímkártya,

-              TAJ kártya,

-              adóazonosító jelet tartalmazó igazolvány, és

-              érvényes diákigazolvány vagy iskolalátogatási igazolás.

 

4. nyilvántartásba vételt követően a kitöltött adatlap megküldése a vajai.zsuzsanna@ph.soroksar.hu e-mail címre 2022.06.23. napjáig.

 

6 órás munkaviszony, bruttó 150.000 Ft/hó.